Webdesign

We vinden persoonlijk contact belangrijk bij iTREND. Het blijft uw website, dus u moet er een goed gevoel bij hebben. Het proces van webdesign begint daarom altijd met een vrijblijvend gesprek op ons kantoor in Best of op uw eigen locatie. Hierna stelt iTREND een totaalofferte op, indien gewenst inclusief grafisch ontwerp en hosting.

Na goedkeuring van de offerte wordt er met het ontwerp gestart. Het eerste voorstel volgt normaalgesproken binnen één week, waarop u uw correcties door kan geven. Na akkoord start de bouw van de website. Een standaard website is dan meestal na twee weken klaar.

Wij kunnen de aangeleverde teksten en foto’s plaatsen, maar u kunt dit ook zelf doen via het Content Management System (CMS).

De mogelijkheden van webdesign zijn enorm. Bij iTREND leveren wij een totaalpakket. Onze websites zijn maatwerk. We horen graag wat uw wensen zijn.

Bij iTREND kunt u verder terecht voor:
Webshops
Van eenvoudige webshops met enkele producten tot webshops met duizenden producten, meerdere talen en creditcardbetalingen.

Nieuwsbrief
Aan- en afmelden via de website, versturen via website in eigen lay-out, te koppelen aan bestel- of informatieformulier zodat adressen automatisch toegevoegd worden.

Gastenboek
Met goedkeuring voor elk item via uw CMS.

Beveiligde websites
Eventueel mogelijk met SSL Certificaat (slotje) zodat de website alleen beschikbaar is na inloggen.

Google
Alle websites die we maken, worden Google vriendelijk gebouwd. Hierdoor zijn deze door Google te indexeren.

Copyright © 2019 iTREND Webdesign | Algemene voorwaarden| Disclaimer