Profiel

iTREND ontwikkelt al ruim 15 jaar websites en webapplicaties speciaal voor kleine en middelgrote organisaties. Vanuit ons eigen kantoor in het Brabantse Best hebben we inmiddels ruim driehonderd websites achter onze naam staan en hebben we een tevreden klantenkring opgebouwd. Onze diensten houden niet op bij het programmeren van een website. We regelen op uw verzoek ook graag de vormgeving van uw huisstijl en de hosting van uw website.

Het is natuurlijk prettig als u uw eigen website kunt beheren. Hiervoor hebben we een speciaal Content Management System (CMS) ontwikkeld, waardoor u zelf veranderingen aan uw website kunt aanbrengen. iTREND heeft veel ervaring in het ontwikkelen van de zogenoemde ‘achterkant van de website’. Van eenvoudige HTML tot complexe database gestuurde functionaliteit: bij ons bent u aan het goede adres.

iTREND werkt nauw samen met ervaren en professionele partners op het gebied van vormgeving, huisstijl, webdesign, communicatie, tekstschrijven en hosting. Belangrijke partners zijn PDK Marketing, Website promotor, Celed Reclame, ISPWEB, Met Inhoud, Disk, Solid Results en De Makers. Door deze samenwerking bieden wij een totaalpakket aan waarvan u de voordelen plukt. Maar uiteraard kunt u ook voor deeloplossingen bij iTREND terecht.

Copyright © 2019 iTREND Webdesign | Algemene voorwaarden| Disclaimer